
Салат з грибами, куркою та креветками
Мрія найпримхливішого гурмана. Цей вишуканий салатик підкуповує з першого погляду. Спочатку ефектним виглядом і красивою подачею, потім – божественними багатогранними смаковими нотками. Байдужих точно не залишиться. Якщо Ви плануєте святкове меню для особливого випадку, будь то сімейне торжество або прихід довгоочікуваних гостей, зверніть увагу на цей салат. Гармонійне поєднання ніжного філе курки і солодких консервованих ананасів знайоме багатьом. Але варто додати несподівані компоненти, такі як делікатесні королівські креветки, Ваші улюблені гриби печериці і перепелині яйця, як страва вигідно перетвориться і вмить підкорить всіх гостей. А Ви весь вечір будете купатися в компліментах.
Ingredients
Філе куряче
300 г.
Ананас консервований
240 г.
Креветки
300 г.
Яйце перепелине
8 шт.
Печериці
300 г.
Майонез
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
З ананасу злити рідину. Ананас нарізати шматочками. Креветки відварити в підсоленій воді.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Гриби помити, нарізати кубиками й обсмажити.
03
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores