Салат з інжиром і гранатом - Image

Салат з інжиром і гранатом

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Вашій увазі до безумства смачний і до неподобства ефектний салатик, який сподобається всім, кому доведеться його покуштувати. Родзинка страви – звичайно ж, солодка азіатська ягідка інжир. Хрустка м'якоть, що тане в роті, і ніжна шкірка ароматного плода не залишить нікого байдужим. Інжир відмінно поєднується із ще однією не менш відомою ягідкою – гранатом. Кисленький смак гранатових зерняток урізноманітнить смакову палітру страви. Традиційний для Греції, але встигший полюбитися в Україні, солонуватий сир фета зробить страву ситною і поживною, а також додасть пікантний смак. У підсумку Вас очікує неповторне поєднання кислого, солодкого і солоного в одній тарілці. Божественно і вишукано.

Ingredients for the recipe

Spinach Bunch100g
24.99 - 36.30

Spinach Bunch100g

100 g

Ingredients

Spinach Bunch100g

160 г.

Elite Pomegranate

200 г.

Dried Figs

160 г.

Smok Pumpkin Seeds 150g

80 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл.

Lemon

20 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

120 г.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

10 мл.

Preparation steps

01

Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Інжир помити і нарізати пластинками. Сир фета розкришити.

02

Змішати зерна граната, шпинат, інжир і додати гарбузове насіння. З лимона вичавити сік. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min