Cалат поліський - Image

Cалат поліський

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гості будуть у захваті, рідні – приємно здивовані. Це неодмінно станеться, якщо приготуєте і подасте до столу салат поліський – один з найколоритніших страв української національної кухні. Характерною особливістю цього дивного салату є гармонійна комбінація м'яса і ароматного сиру. Існують вдалі версії поліського салату, які користуються не меншою популярністю, з ковбасою, шинкою, копченостями. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і з'єднати обидва варіанти воєдино. У ньому присутнє і куряче філе, і ковбаска. Смачно, ситно, вишукано. Якщо викладете салат шарами в скляній салатниці – перед Вами ефектний варіант святкового варіанту поліського салату.

Ingredients for the recipe

Novus Ferma Pluck Tender Sausage
149.00

Novus Ferma Pluck Tender Sausage

per 1 kg

Ingredients

Novus Ferma Pluck Tender Sausage

100 г.

Chicken Fillet

100 г.

Pickled Cucumbers

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

120 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Яйця відварити, охолодити, очистити. Окремо натерти на тертці білки і жовтки.

02

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

03

Сир натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min