Рулет із крабових паличок в лаваші - Image

Рулет із крабових паличок в лаваші

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Варіантів рулету з лаваша існує багато. Вірменський тонкий лаваш, будучи за смаком абсолютно прісним, гармонійно поєднується з будь-якими начинками. В даному випадку з начинкою з яєць і крабових паличок, подрібнених і заправлених майонезом. Рулет із крабових паличок у лаваші - чудова закуска як для святкового столу, так і для пікніка. Часу на приготування такого рулету Ви витратите небагато, але перед подачею на стіл його для охолодження і просочення на 1 годину (як мінімум) потрібно поставити в холодильник.

Ingredients

Лаваш вірменський

1 шт.

Крабові палички

10 шт.

Яйце куряче

5 шт.

Сіль

за смаком

Майонез

за смаком

Preparation steps

01

Яйця зварити, нарізати їх і крабові палички.

02

Змішати в мисці нарізані яйця і палички, додати сіль за смаком і майонез, перемішати. Суміш повинна бути густою.

03

Змастити майонезом лаваш, викласти начинку, розподілити по всій поверхні лаваша.

04

Згорнути рулетом, прибрати в холодильник на 1 годину. При подачі дістати з холодильника і нарізати на шматочки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min