Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою - Image

Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це рецепт приготування дуже оригінальних млинчиків. Готуються пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою всього за тридцять хвилин, але в підсумку виходить дуже смачний десерт. Фейхоа - це соковита ягода з ароматом і смаком суниці, ананаса і ківі, родом вона з Бразилії. Фейхоа має яскравий кислуватий смак з досить сильними суничними нотками, до яких додають трохи цукру. Фейхоа відмінно поєднується з м'ятою, разом вони створюють неймовірно свіжий смак. Їх поєднання буде відмінною начинкою для млинців. Додатковим соусом до таких млинців служить густий гарячий шоколад.

Ingredients

Борошно пшеничне

125 г.

Яйце куряче

2 шт.

Молоко

300 мл.

Сіль

0,5 ч. л.

Фейхоа

400 г.

М'ята свіжа

20 г.

Лимон

1 шт.

Цукор

2 ст. л.

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно, сіль і яйця, влити молоко, перемішати до однорідного стану. Поставити в прохолодне місце на 20 хвилин.

02

Натерти лимонну цедру, фейхоа разом з цукром подрібнити в блендері, додати в чашу блендера лимонний сік, перемішати, додати також листя м'яти. Всі інгредієнти подрібнити.

03

Дістати підготовлене тісто з прохолодного місця, поставити на вогонь сковороду з рослинною олією, розігріти, зробити млинці.

04

Змастити млинці соусом із фейхоа, загорнути конвертиком. Зверху посипати лимонною цедрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua