Картопля із омлетом - Image

Картопля із омлетом

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей рецепт відразу звертає на себе увагу, тому що всіх завжди мучить постійне питання - що приготувати на вечерю? Ви приходите додому втомлені, може, навіть, сумні чи трохи нервові?.. От немає сил готувати щось вигадливе! У таких випадках наш сайт завжди приходить вам на допомогу! Сьогодні, наприклад, ми пропонуємо рецепт картоплі з омлетом, тому що він точно вам знадобиться, коли ви будете думати над сімейною вечерею. Тут все досить просто, але в цей же час смачно. Ви можете прикрасити страву листям салату, зробити до неї овочеву нарізку - і все, вечеря готова. Головне, що її приємний смак сподобається вам, і ви захочете приготувати її знову.

Ingredients for the recipe

Salt Egypt
12.50

Salt Egypt

per 1 kg

Ingredients

Salt Egypt

за смаком

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

750 мл.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Packed Potatoes

1,2 кг.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Salad Sunflower Oil 500ml

30 мл.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 180°C градусів. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити картоплю.

02

Збити яйця з сіллю. Сир натерти і додати до яєць. Добре перемішати, влити молоко і збити.

03

Картоплю викласти у форму для запікання і влити туди яєчну суміш. Поставити форму в розігріту духовку. Запікати близько 20 хвилин, а потім близько 5-7 хвилин залишити під грилем. Подавати гарячим, бажано зі салатом із свіжих овочів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min