Пісний грибний суп - Image

Пісний грибний суп

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей пісний суп з грибами дуже ніжний і легкий. Замість печериць можна використовувати будь-які інші свіжі, їстівні гриби, наприклад, лисички, маслюки, дощовики, рижики, сироїжки, трюфелі та інші. Якщо ви використовуєте не парникові гриби, а ті, які були зібрані в лісі, то під час чищення треба видалити зі старих і перезрілих грибів спороносную частина, яка містить велику кількість алкалоїдів, шкідливих для людського організму. Пісний суп можна готувати цілий рік. Якщо немає можливості використовувати свіжі та сушені гриби, то можна замінити їх маринованими і солоними грибами. Пісний суп з грибами подається до обіднього столу в гарячому вигляді як перше гаряче блюдо.

Ingredients for the recipe

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
135.00

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500 g

Ingredients

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

500 г.

Packed Potatoes

600 г.

Carrots

150 г.

Onion

150 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Гриби дрібно нарізати, цибулю дрібно порубати, моркву натерти на дрібній тертці, картоплю нарізати кубиками.

02

Обсмажити моркву і цибулю на соняшниковій олії протягом 5 хвилин при закритій кришці.

03

Додати 2 л. гарячої води, гриби, картоплю, сіль, перець. Закрити кришку, варити 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min