Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста - Image

Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Перед початком приготування пісних пиріжків потрібно замочити горох у воді на ніч. Горох потрібен сирий, бажано цілий, але можна взяти і колотий. Потрібно добре вимиіті і залити холодною водою, щоб вода вкрила горох приблизно на 2-3 см. Пиріжки ліпляться невеликими, з тонким шаром тіста. Смажать пісні пиріжки на пісному маслі. За пару хвилин до готовності пиріжки збризкують водою з пульверизатора, щоб зарум'янена корочка на пісних дріжджових пиріжках була м'якою. Готові пиріжки змащують ще раз рослинним маслом і накривають рушником до повного охолодження. Також гарячі пиріжки з горохом можна змастити сумішшю води, часника, олії та солі.

Ingredients

Борошно пшеничне

2 ст.

Вода

1 ст.

Дріжджі свіжі

20 г.

Олія

3 ст. л.

Цукор

0,5 ст. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Горох (варений)

400 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду з рослинною олією, висипати нарізану дрібно цибулю, обсмажити, додати варений горох, смажити 5-7 хвилин. Перекласти в блендер, подрібнити до стану пюре. Дати охолонути.

02

У 1 ст. теплої води розчинити цукор і дріжджі. У мисці змішати борошно і сіль. У борошняну суміш влити дріжджову, змішати. Влити 1 ст. окропу, замісити тісто. Залишити на 2 години настоятися.

03

Розділити готове тісто на кілька шматочків, розкачати кожен, викласти начинку з гороху, защипнути краї.

04

Обсмажити пиріжки на олії на розігрітій сковороді з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua