
Пиріжки з грибами і беконом
Це дуже смачні, з приголомшливим ароматом, просочені беконом пиріжки, які випікають, а не смажать. Для приготування грибної начинки беруть свіжі, сухі або заморожені гриби. Сухі перед приготуванням замочуються, щоб вони стали м'якими, заморожені — розморожуються, вода, що утворилася зливається, свіжі — ретельно очищають і вимивають. Замість лісових грибів можна використовувати печериці, додавши для аромату кілька сушених білих грибів, попередньо замочених на 2 години. Білі гриби з неймовірним ароматом і ніжною текстурою значно змінюють смак грибної начинки з печериць в кращу сторону. Подаються смачні і ароматні пиріжки з грибами і беконом в гарячому вигляді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
300 г.
Homemade Butter
1 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 ст. л.
Fresh Greens Mix 100g
2 ст. л.
Chilled Bacon
4 шматка
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200ºС.
02
На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити гриби, поки вся рідина не випарується. Додати до грибів спеції, влити вершки і бульйон, всипати подрібнену зелень.
03
Розкачати тісто, розділити його на дві частини, викласти на одну обсмажені гриби, зверху скибочки бекону, накрити зверху другим шаром тіста, трохи притиснути. Зверху змастити розтопленим вершковим маслом. Ножем зробити на поверхні легкі смужки вздовж і поперек тіста.
04
Поставити деко в духовку на 20-25 хвилин, до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores