Пеновані з сулугуні - Image

Пеновані з сулугуні

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пеновані - це вид хачапурі, традиційна страва грузинської кухні, яка готується з листкового тіста з начинкою з сиру, випікається в духовці і подається як гаряча закуска. Сир сулугуні для начинки необхідно натерти на крупній тертці. Яйця в начинку додаються для зв'язування, а м'яке вершкове масло - для пом'якшення смаку. Якщо хочете, щоб рум'яна скориночка на пеновані була рівномірною, під час випічки в духовці періодично повертайте пеновані навколо своєї осі. Щоб надати готовому виробу більш м'який смак і більш апетитний зовнішній вигляд, можна змастити його зверху вершковим маслом. Пеновані традиційно подають відразу після випічки і їдять теплими.

Ingredients for the recipe

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
143.00

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough

500 г.

Homemade Suluguni Cheese 45%

200 г.

Homemade Butter

4 ч. л.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Preparation steps

01

Тісто розморозити при кімнатній температурі, розрізати на 4 частини.

02

Присипати стіл борошном, розкачати кожен шматочок тіста рівномірно в усі сторони, до розміру аркуша А4.

03

Сир змішати в мисці з розм'якшеним маслом і яйцем, перемішати. Викласти начинку з сиру в центр кожного шматка тіста.

04

Загнути краї до центру, утворивши конверт. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 220°C протягом 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min