
Печиво з родзинками
Напевно, немає нічого кращого, ніж домашнє печиво. Важко передати відчуття, коли воно тільки-тільки з духовки, ще над ним клубочиться пара, коли воно ще зовсім тепле, хрустке і м'яке. Якщо ви також любите домашню випічку, і у вас безліч рецептів такого смачного печива, тоді ще один вам точно не завадить. Найголовніший плюс домашнього печива - це те, що зроблено воно вами з бажанням подарувати приємні хвилини своїм рідним і близьким. Смак такого печива забути складно, тому постарайтеся балувати себе і своїх рідних їм якомога частіше. Хоча таке печиво буде доречним навіть за святковим столом. Повірте, ваші гості оцінять ваші старання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Homemade Butter
200 г.
Raisins
100 г.
Salt Egypt
2 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Щоб родзинки стали більш м'якими, їх потрібно залити гарячою водою і дати постояти декілька хвилин. Потім злити воду і обсушити родзинки.
02
Далі необхідно розпочати приготування тіста. Для цього змішати розм'якшене вершкове масло з цукром і яйцями, додати дрібку солі.
03
Потім в підготовлену суміш додати борошно і вимісити тісто.
04
Готовому тісту треба постояти годину в прохолодному місці.
05
Коли тісто постоїть, можна розпочинати формувати печиво. Для цього тісто потрібно розрізати на два шматки. З кожного зробити ковбаску і порізати на кружечки.
06
Також можна розкачати тісто в шар, завтовшки 4-6 мм. і вирізати за допомогою склянки кружечки.
07
Далі печиво потрібно викласти на деко, встелене пекарським папером і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
08
Печиво має стати золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores