
Пиріжки із капустою (печені)
Пиріжки з капустою хороші тим, що приготувати їх можна в будь-яку пору року. І хоча квасять капусту зазвичай на зиму, часто буває, що залишається вона до теплих днів. Тому цей рецепт і універсальний. Пиріжки з капустою виходять соковитими завдяки начинці. А дріжджове тісто робить пиріжки дуже м'якими і повітряними. Не помічаєш навіть, коли з'їдаєш один за одним. У цьому, напевно, і полягає вся привабливість цих пиріжків. Ще одна їх перевага в тому, що пиріжки з духовці набагато корисніші за інші. Відомо всім, що страви приготовані в духовці корисніші, ніж смажені, наприклад. Адже зберігаються всі корисні речовини інгредієнтів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
600 г.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
25 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
100 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Granulated Sugar
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
20 г.
Sauerkraut
100 г.
Onion
1 шт.
Preparation steps
01
В теплій воді розвести дріжджі та дві ложки борошна. Залишити на 15 хвилин. Потім висипати попередньо просіяне борошно. Замісити м'яке тісто.
02
Прикрити його кришкою та поставити в тепле місце, щоб воно підійшло. Далі для начинки, з капусти вижати розсіл та нарізати її. Нарізати цибулю та смажити її до золотистого кольору.
03
Потім викласти в цибулю капусту та зменшити вогонь. Збільшене в об’ємі тісто викласти на посипану мукою дошку та скатати з нього кульки однакових розмірів. Кожну кульку розкачати з допомогою качалки висотою приблизно 0,7 сантиметра.
04
У центрі кружечка викласти начинку та скріпити краї. Потім викласти пиріжки на деко, змащене маргарином. Залишити приблизно на 15-20 хвилин. Збити віничком яйце чи тільки окремо жовток і змастити поверхню кожного пирога за допомогою кулінарної кісточки. Помістити деко в розігріту до 200°С духовку та випікати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores