Паштет із авокадо для бутербродів - Image

Паштет із авокадо для бутербродів

Number of servings: 3Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «Паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і детально розповімо, як приготувати таке чудову страву, як паштет з авокадо.

Ingredients for the recipe

Avocado 500g
169.00

Avocado 500g

500 g

Ingredients

Avocado 500g

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

6 шт.

Preparation steps

01

Авокадо помити, зняти шкірку, витягнути кісточку.

02

Авокадо натерти на тертці.

03

Змішати в мисці терте авокадо, влити олію, сік лимона, перець, нарізану цибулю, додати зелень, всі інгредієнти змішати, після, готову суміш можна намазати на хліб.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min