
Апельсинове печиво
Нижче наведений рецепт пісочного печива з яскравим апельсиновим ароматом. Таке печиво буде доречним на святковому столі або при подачі до чаю гостям і рідним. Воно може бути різноманітної форми, для цього досить використовувати спеціальні формочки для випічки. Таке печиво припаде до смаку і дорослим і дітям. Печиво можна полити апельсиново-медовою глазур'ю, а зверху посипати лимонною або апельсиновою цедрою, тоді смак і аромат апельсина буде ще більш яскраво вираженим. Якщо ви вирішите використовувати глазур, тоді радимо покласти трохи менше цукру, інакше печиво буде занадто пересолодким. Подавайте таке печиво з гарячим чаєм, кавою, молоком або лимонадом.
Ingredients
Борошно пшеничне
300 г.
Масло вершкове
175 г.
Цукор
100 г.
Цукор ванільний
50 г.
Апельсиновий сік
200 мл.
Яйце куряче
1 шт.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло збити з яйцем і цукром. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно. Замішати тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.
02
Духовку розігріти до 200°C. Готове тісто розкачати в пласт товщиною 0,3-0,5 сантиметра і спеціальними формочками вирізати печиво. Покласти печиво на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку. Випікати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores