Омлет зі шпинатом - Image

Омлет зі шпинатом

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Незважаючи на те, що міф про рекордно високий вміст заліза в шпинаті був благополучно розвінчаний ще в минулому столітті (як з'ясувалося, вчений, який досліджував його, пропустив кому в результатах досліджень, перетворивши дріб в ціле число), він як і раніше займає лідируючі позиції в хіт-параді корисних продуктів. Листя шпинату містять велику кількість вітамінів (особливо вітаміну К, необхідного для здоров'я кісток) і антиоксидантів. Так що, з'ївши на сніданок ось цей апетитний омлет зі шпинатом, можете себе привітати - ви отримали ситну, але при цьому дієтичну та корисну їжу!

Ingredients

Шпинат (свіжий або заморожений)

150 г

Яйця

4 шт.

Молоко

300 мл

Сіль

за смаком

Рослинна олія для смаження

1,5 ст.л.

Спеції

за смаком

Тертий сир

за смаком

Preparation steps

01

Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, трохи разморозьте його. Листя свіжого шпинату промийте, обсушіть і наріжте (не надто дрібно).

02

Яйця з'єднайте з молоком і сіллю і збийте (краще міксером).

03

Додайте шпинат, перемішайте.

04

У сковороді розігрійте рослинну олію, влийте шпинатно-яєчну суміш. Додайте приправи за смаком.

05

Накрийте кришкою сковороду і смажте омлет на повільному вогні до готовності. Потім за бажанням можна посипати омлет тертим сиром, вимкнути вогонь, знову накрити кришкою і дати сиру розплавитися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Омлет зі шпинатом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua