
Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром
Оладки - відмінний варіант для сніданку. Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром готуються швидко, відмінні за смаком і поживні. Шпинат відомий своєю високою поживною цінністю. Його листя містять 34% білка і 4,58% жиру, 0,5-1,4% вуглеводів і 2,1% мінеральних речовин. За вмістом білка шпинат поступається тільки м'ясу. Шпинат рекомендується частіше вживати в їжу. Щоб прибрати надлишок жиру, готові оладки потрібно викласти на паперові рушники. Можна зберегти оладки свіжими протягом двох-трьох днів. Для цього необхідно зробити між ними прошарки з фольги або пергаменту, помістити в целофановий пакет і зберігати в холодильнику.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Metro Chef Frozen Spinach Leaves 2.5kg
50 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Kuhne Dried Tomatoes 340g
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Змішати борошно з розпушувачем, сіллю і орегано. Додати молоко і сметану. Збити вінчиком всю масу до однорідної консистенції.
02
Додати дрібно порізаний шпинат, перець, помідори і тертий сир.
03
Обсмажувати оладки на олії з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores