
М'ятне песто з волоськими горіхами
Соус песто - це один з найзнаменитіших італійських соусів. До складу класичного рецепту входять оливкова олія, сир пармезан, базилік і насіння хвойного дерева пінія. Традиційно всі інгредієнти розтираються в ступці. В Італії соус песто подають до супів, до лазаньї, до пасти. Грецький варіант песто крім інших інгредієнтів включає в себе свіжу перцеву м'яту, волоські горіхи і сир фета. М'ятний соус песто з горіхами прекрасно підходить до баранини і сиру або можна просто намазувати соус на хліб. Зберігати песто потрібно в холодильнику, заливши зверху трохи оливковою олією, щоб соус довше простояв і зберіг свій приголомшливий аромат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svet Cheese Feta Cheese 45%
300 г.
Garlic
1 зубчик
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Woodwick Mint Leaves and Oak Candle 453g
300 г.
Walnut
100 г.
Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Волоські горіхи розтовкти товкачем.
02
Викласти горіхи на деко, а деко відправити у розігріту до 180°С духовку і обсмажити приблизно 10-12 хвилин, іноді помішуючи. Потім остудити горіхи.
03
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
Листя м'яти і базиліка нарвати на шматки.
05
У комбайні подрібнити горіхи, м'яту, цедру і сік лимона, часник, сир фета, сіль і перець до однорідного стану.
06
Потім додати оливкову олію і збити суміш до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores