Фрикадельки по-шведськи - Image

Фрикадельки по-шведськи

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Наша кухня - це добре, але варто спробувати страви й інших країн і національностей. Влаштуйте вашим близьким кулінарну подорож по далеких краях. Наприклад, фрикадельки по-шведськи покажуть, наскільки різноманітний світ, скільки всього в ньому є приємного і корисного. Готувати фрикадельки зовсім нескладно і недовго. Всього за 30 хвилин у вас в кухні оселиться апетитний аромат затишку. Завдяки оливковій олії та вершковому маслу м'ясо буде ніжним і м'яким. А борошно зробить фрикадельки схожі на снігові кульки, які складуть відмінну компанію картоплі, каші або ж стануть хорошим доповненням бульйону. Насолоджуйтесь!

Ingredients

Фарш свинячий

400 г.

Цибуля

1 шт.

Яйця

1 шт.

Кріп

1 ст. л.

Крихти хлібні

85 г.

Олія оливкова

1 ст. л.

Масло вершкове

1 ст. л.

Мука

2 ст. л.

Бульйон

400 мл.

Preparation steps

01

Спочатку в мисці потрібно змішати фарш з яйцем. Потім додати терту цибулю, хлібні крихти, кріп, посолити та поперчити все. Сформувати кульки, приблизно штук 20.

02

Смажити фрикадельки на розігрітому вершковому маслі у великій сковороді. Перекласти фрикадельки на блюдо.

03

Додати у сковороду масло, потім борошно та змішати. Готувати 2 хвилини, потім влити бульйон, помішувати віночком. Як тільки соус почне загусати, додати до нього обсмажені фрикадельки. Прогріти все разом і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Фрикадельки по-шведськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua