
Скумбрія в мікрохвильовій печі
Цей рецепт настільки простий, що готувати скумбрію в такому вигляді можуть усі, навіть ті, хто не має ніякого відношення до кулінарії. Якщо до вас завітали гості, якщо ви прийшли додому дуже втомлені й голодні, та й просто, якщо ви не хочете витрачати багато часу на приготування вечері, тоді цей рецепт для вас. Готова смачна соковита риба за 12 хвилин - що може бути краще? Цибуля надає їй особливий смак, а приправи роблять рибу ще більш ароматною і неповторною. До того ж, риба - це джерело фосфору та багатьох інших корисних речовин, якими слід запасати організм. Зробіть будь-який, навіть найпростіший гарнір - і сімейна вечеря готова!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh-frozen Mackerel
200 г.
Onion
150 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 г.
Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Auchan Provence Herbs 20g
за смаком
Preparation steps
01
Скумбрію помити холодною водою. Не розморожуючи, розрізати на три шматки. Цибулю нарізати півкільцями. Половину цибулі покласти в посуд для мікрохвильової печі, зверху викласти рибу. Також покласти цибулю, що залишилася. Злегка посолити, поперчити, посипати прованськими травами.
02
Накрити кришкою. Готувати 6 хвилин при максимальній потужності. Потім обережно перемішати. І готувати ще 6 хвилин при максимальній потужності. Так, після 12 хвилин - риба готова. Навіть злегка підрум'янилася.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores