
Салат макаронний
Макаронний салат – кращий спосіб урізноманітнити Ваш повсякденний раціон. Незаперечні достоїнства салатів з додаванням макаронних виробів в тому, що, по-перше, вони подаються відразу після приготування і, як правило, в гарячому вигляді; по-друге, вони прості і легкі в приготуванні, і що найприємніше – швидкі. І, по-третє, такі салатики досить ситні і поживні, завдяки своїй самодостатності їх прирівнюють до повноцінних гарнірів. Відмінні смакові якості дозволяють макаронам відмінно поєднуватися з будь-якими продуктами. Ну і на завершення варто зазначити, що використовуючи різні види макаронних виробів різної форми, Ви не тільки урізноманітните зовнішній вигляд салатику, а й отримаєте нові смакові нотки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
200 г.
Zucchini
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Broccoli Cabbage
200 г.
Argal York Sandwich Ham
100 г.
Onion
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Шинку нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з олією.
02
Цукіні помити і нарізати кубиками. Брокколі помити, розібрати на суцвіття і обсмажити разом з цукіні. Всі інгредієнти з'єднати і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores