Ледачі відбивні - Image

Ледачі відбивні

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

До сьогоднішного дня до нас дійшла одна з версій виникнення відбивних. Вважається, що уперше м'ясну страву придумали американські ковбої. Вони накладали м'ясо під сідло, щоб те відбилося, а потім смажили. Проте, звання кулінарних винахідників відбивних належить французам. Для їх готування, як і раніше, використовують ніжне м'ясо, наприклад, куряче філе. У ньому міститься білок, вітаміни і амінокислоти необхідні для організму. Напевно, не лише за корисні властивості запала в душу відбивна, а скоріш за соковитість і незвичайний смак. Йти в ресторан, не обов'язково, щоб поласувати м'ясною стравою, приготувати її можна удома - це просто. Котлетки обов'язково западуть в душу вашим домочадцям, можете не сумніватися.

Ingredients

Філе куряче

500 г.

Яйце

2 шт.

Цибуля

2 шт.

Майонез

2 ст. л.

Борошно

2 ст. л.

Олія

5 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Філе курки нарізати пластинами. Потім дуже дрібно порубати. Висипати в миску.

02

Цибулю очистити. Порубати і всипати до м'яса. Вбити яйця і змішати курячий фарш. Додати просіяне борошно, майонез, перець і сіль.

03

Розігріти олію в сковороді і ложкою викласти в неї курячий фарш. Обсмажити з обох боків.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min