Куряча грудинка з карамелізованими яблуками і цибулею - Image

Куряча грудинка з карамелізованими яблуками і цибулею

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Як швидко і легко приготувати відмінну закуску, яка буде доречною до будь-якого приводу? Ми вам у цьому із радістю допоможемо. Звичайно, подібних рецептів існує чимало, але не кожен з них такий поживний, та в той же час не калорійний. Якщо врахувати, що курячу грудку, та й взагалі будь-яке м'ясо курки можна їсти навіть на вечерю, то можете вважати, що швидка вечеря вже красується на вашому столі. Ви можете швидко приготувати цю страву за 20 хвилин і нагодувати всю сім'ю. Це вийде дуже смачно, соковито, і не позначиться на вашій фігурі. Яблука надають страві особливий кислуватий смак, якого не досягнеш з будь-яким іншим інгредієнтом.

Ingredients for the recipe

Chicken Breast
219.50

Chicken Breast

per 1 kg

Ingredients

Chicken Breast

250 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

2 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Garlic

2 шт.

Eko Seasoning for Cheesecakes and Casserole 20g

за смаком

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Preparation steps

01

Натерти курячу грудинку з обох сторін приправами. Обсмажити на олії на сковороді.

02

Яблука помити, нарізати на шматочки, цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно подрібнити.

03

Готову курку викласти зі сковороди, перекласти на тарілку.

04

На сковороду викласти яблука, часник і цибулю. Висипати цукор, обсмажувати 5 хвилин на середньому вогні.

05

Готову яблучну суміш викласти на тарілку до курки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min