
Курячі сердечки з соусом
Курячі сердечка з соусом - це смачно і корисно, а рецепт приготування цієї страви неймовірно простий. Його добре використовувати в якості звичайного повсякденного обіду або вечері. Ситні курячі сердечка в делікатному соусі чудово поєднуються практично з будь-якими гарнірами, будь то: рис, гречка, картопляне пюре, макаронні вироби. Блюдо виходить по-справжньому ніжним, соковитим і ароматним. Важливо також витримати час тушкування, тоді курячі сердечка вийдуть дуже м'якими, а соус густим і насиченим.
Ingredients
Куряче серце
500 г.
Вершки
100 г.
Печериці
100 г.
Гірчиця
0,5 ст. л.
Пармезан
30 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Зелень
за смаком
Помідори черрі
3 шт.
Preparation steps
01
Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.
02
Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.
03
Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.
04
Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.
05
Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores