Котлети морквяно-яблучні, запечені - Image

Котлети морквяно-яблучні, запечені

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Морквяно-яблучні котлети - смачне і цікаве блюдо, рецепт приготування таких котлет дуже простий. При запіканні виходить смачна хрустка скоринка з соковитою начинкою. Зовні в котлетах переважає морква, але на смак - все дуже збалансовано, яблучна кислинка вигідно відтіняє морквяний смак. Цукор додавати потрібно обов'язково. При бажанні, моркву замінюють гарбузом, можна додати родзинки. При подачі запечені морквяно-яблучні котлети поливають сметаною. Виходить дуже ніжно і досить дієтично. Такі котлети смачно їсти навіть остиглими.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 - 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

100 г.

Carrots

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Homemade Butter

10 г.

Terra Brand M Semolina 800g

10 г.

Bread Crumbs

10 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 г.

Homemade Sour Cream 30%

30 мл.

Preparation steps

01

Моркву нашаткувати. Розігріти сковороду, додати вершкове масло, викласти моркву, влити 50 мл. води, тушкувати до готовності.

02

Після, в сковороду додати також нашатковані яблука, всипати цукор і тушкувати протягом 5 хвилин, додати манну крупу, тушкувати 5-10 хвилин на маленькому вогні. Додати збитий білок, після чого остудити масу.

03

Масу розділити на кілька частин, обваляти кожну в сухарях, сформувати котлети, обсмажити на сковороді в олії. Подавати зі сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min