Кава медова - Image

Кава медова

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кава сама по собі володіє неповторним унікальним смаком. А якщо додати до неї солодку, тягучу нотку меду - то відірватися від цього напою неможливо. Мед надає каві дуже незвичайний аромат. Виходить затишно, підбадьорливо, ароматно і зігріваюче. Ця вишукана і шляхетна медова кава, здивує своїм оригінальним смаком і зарядить відмінним настроєм на цілий день. Але особливо корисна кава з медом, коли потрібно зігрітися і зміцнити імунну систему. Подавати «каву медову» рекомендується у високому стакані хайбол, можна і гарячою, і холодною, краще без цукру.

Ingredients

Кава чорна міцна

300 г.

Мед

2 ч. л.

Вершки збиті

2 ст. л.

Кориця мелена

2 щіпки

Preparation steps

01

Зварену в кавомашині каву охолодити і налити у високу склянку.

02

Посипати подрібненим в крихту льодом, додати мед і зверху викласти збиті вершки.

03

При подачі посипати корицею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кава медова – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua