
Холодний суп з гречки, томатів, авокадо і базиліка
Цікавий варіант холодної першої страви. Цей суп-пюре дуже ароматний і не менш корисний. Легку кислинку страві додає соус табаско. М'якоть кайенского перчика, що входить до його складу, робить суп гоструватим і пряним. Стиглий авокадо вносить частку екзотичності в страву, насичуючи її хвойно-горіховим ароматом. Легко очистити томати можна наступним чином: зробіть хрестовий надріз зверху і знизу, обдайте овоч окропом і шкірку без зусиль можна зняти. Гарбузове насіння найкраще обсушити на сковороді без масла. Теж саме бажано виконати з очищеними фісташками. Солону бринзу можете замінити ароматним козячим сиром. Смачного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Basil in Pot
2 шт.
Buckwheat
50 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Bryndza Cheese 35%
за смаком
Peeled Pumpkin Seeds
за смаком
Pistachio Kernels Not Roasted Salted
за смаком
Tabasco Pepper Sauce 60ml
за смаком
Preparation steps
01
Гречку необхідно попередньо замочити в воді на ніч. Авокадо та помідори очистити від шкірки.
02
Покласти в чашу блендера авокадо, базилік, гречку і влити воду. Подрібнити.
03
Викласти суміш з блендера, покласти в чашу помідори, збити.
04
Змішати томатне пюре з сумішшю з авокадо, додати спеції, лимонний сік і соус табаско.
05
При подачі посипати зверху козячим сиром, насінням і фісташками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores