
Хлібний кисіль з цедрою
Кисіль - це дуже стара і традиційна для нашої кухні страва, яка славиться швидким приготуванням. Найчастіше робили (та й зараз роблять ) з ягід і фруктів, свіжих і сушених. Назва страви пішла від давньої назви вівсяного киселю. Солодкий ж кисіль з'явився трохи пізніше - коли завезли до нас картоплю, з якої можна роздобути крохмаль. З часом рецепти міняються, вдосконалюються. І сьогодні ми пропонуємо вам кисіль з хлібом і мандаринової цедрою (хоча мандарин можна замінити на будь-який інший цитрусовий). Головне, що все одно виходить дуже смачно, цедра додає особливу кислинку страві. Не кажучи вже про сухофрукти, які теж грають тут значиму роль.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sabrise Uair Brown Bread Aromatic Diffuser 100ml
500 г.
Mr. Proper Cedar Wood & Mandarin Detergent for Floors and Walls 1l
150 г.
Raisins
100 г.
Almond Pitted Prunes 75g
100 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Preparation steps
01
Накришити хліб, зняти цедру мандарина. У каструлю додати хліб разом з цедрою, злегка підсмажити. Залити окропом, щоб хліб був покритий водою. Варити до стану каші. Трохи підлити води.
02
Розвести крохмаль у 0,5 склянки холодної кип'яченої води. Поступово вливати крохмальну воду в каструлю, помішуючи. Варити 5 хвилин. В кінці додати мед. Остудити.
03
У блендер перелити охолоджений кисіль, додати родзинки з чорносливом, збити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores