
Грибний холодник
Холодник, також холодний борщ - це холодний суп, національна страва кухонь декількох східноєвропейських країн. Це страва білоруської, литовської, латвійської, польської, української кухонь. У російській кухні подібна страва називається свекольник. У свекольник, як ви здогадалися, додається буряк. Але ми сьогодні з вами будемо готувати грибний холодник, рецепт якого трошки відрізняється від оригінального. Тому що справжній холодник готується без шматочка якого-небудь м'яса. У нашому ж грибному холоднику присутнє куряче філе, тому в якості пісної страви такий холодник вже не підійде. Холодник завжди подається охолодженим. При подачі в тарілку покласти половинку яйця і сметану. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Parsley 70g
50 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
400 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
30 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Ovostar Food Boiled Peeled Chicken Eggs in Brine 2.44kg 50pcs
1 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
10 г.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Food Studio Chicken Broth 500ml
150 - 200 мл.
Dill 70g
50 г.
Preparation steps
01
Білі гриби (або шампіньйони) відварити до готовності в підсоленій воді. Після гриби вийняти і нарізати кубиками. Відвар не виливати.
02
Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді разом із коренем селери і коренем петрушки. Після курку нарізати кубиками. Бульйон відставити.
03
Зелень петрушки, кропу і цибулю дрібно посікти, стебло селери нарізати кубиками. Всю зелень підсолити, щоб вона пустила сік.
04
Огірок нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти і залити грибним бульйоном. Додати трохи курячого бульйону.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores