Грибний холодник - Image

Грибний холодник

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Холодник, також холодний борщ - це холодний суп, національна страва кухонь декількох східноєвропейських країн. Це страва білоруської, литовської, латвійської, польської, української кухонь. У російській кухні подібна страва називається свекольник. У свекольник, як ви здогадалися, додається буряк. Але ми сьогодні з вами будемо готувати грибний холодник, рецепт якого трошки відрізняється від оригінального. Тому що справжній холодник готується без шматочка якого-небудь м'яса. У нашому ж грибному холоднику присутнє куряче філе, тому в якості пісної страви такий холодник вже не підійде. Холодник завжди подається охолодженим. При подачі в тарілку покласти половинку яйця і сметану. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Parsley 70g
22.90

Parsley 70g

70 g

Ingredients

Parsley 70g

50 г.

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

400 г.

Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g

30 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ст. л.

Ovostar Food Boiled Peeled Chicken Eggs in Brine 2.44kg 50pcs

1 шт.

Auchan Green Onions Bundle 75g

10 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Food Studio Chicken Broth 500ml

150 - 200 мл.

Dill 70g

50 г.

Preparation steps

01

Білі гриби (або шампіньйони) відварити до готовності в підсоленій воді. Після гриби вийняти і нарізати кубиками. Відвар не виливати.

02

Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді разом із коренем селери і коренем петрушки. Після курку нарізати кубиками. Бульйон відставити.

03

Зелень петрушки, кропу і цибулю дрібно посікти, стебло селери нарізати кубиками. Всю зелень підсолити, щоб вона пустила сік.

04

Огірок нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти і залити грибним бульйоном. Додати трохи курячого бульйону.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min