Гуляш по-хорватські - Image

Гуляш по-хорватські

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Гуляш по- хорватські - це густий м'ясний суп з яловичини або свинини. Вважається, що з ніжної телятини виходе дуже смачний гуляш. Зі свинини гуляш теж виходить особливо ніжним і готується дуже швидко. Сам процес приготування цієї страви містіть у собі тільки позитивні моменти: простоту, швидкість та задоволення від куштування готової страви. Незважаючи на те, що гуляш готується переважно в котлі і на багатті, це блюдо цілком можна приготувати вдома. М'ясо краще взяти молоде, м'якоть лопатки або задньої частини. Багатий смаковий букет надають йому приправи і прянощі. Подавати гуляш тільки гарячим, ні в якому разі не розігрівати.

Ingredients

Яловичина

400 г.

Картопля

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Солодкий перець

1/2 шт.

Часник

2 зубчика

Томатна паста

2 ст. л.

Кмин

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Вода

1 л.

Preparation steps

01

Дрібно нарізану цибулю обсмажити в олії до світло-золотистого кольору.

02

Нарізати м'ясо невеликими шматочками, посолити. Викласти м'ясо на цибулю. Тушкувати у власному соку 30 хвилин.

03

Нарізати картоплю і перець кубиками, часник подрібнити.

04

Додати картоплю, перець, часник, кмин. Залити водою.

05

Додати томатну пасту і варити до готовності картоплі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Гуляш по-хорватські – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua