Форель на пару з часниковим маслом - Image

Форель на пару з часниковим маслом

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Риба сама по собі є популярним і корисним продуктом, але саме форель є фаворитом серед рибної різноманітності. Тому цей продукт дуже широко і з великим задоволенням використовують в кулінарії усі господині. Поліпшити смак і аромат рибному делікатесу допомагають прянощі, куди ж без оригінальності?! Звичайно, щоб обід вийшов ситнішим, можна приготувати гарнір у вигляді картопляного пюре. Класична страва картоплі з рибою не зашкодить урізноманітити пікантним доповненням - помідорами-черрі. А перетворити звичайний смак пюре зможе смажене листя розмарину. Смачно, просто та оригінально, спробуйте самі!

Ingredients

Форель

1 шт.

Масло вершкове

100 г.

Оливкова олія

60 мл.

Часник

1 шт.

Петрушка

пучок

Чебрець

3 шт.

Розмарин

3 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний

за смаком

Preparation steps

01

Попередньо очищену рибу, натерти сіллю і перцем. У форель покласти гілочку розмарину і відправити до пароварки на 30 хвилин.

02

Налити в сковорідку оливкову олію (достатньо 60 мл.) і розігріти. Покласти в неї розмарин на 3 хвилини. Потім промокнути пряну траву серветкою і покласти на тарілку.

03

Перейти до наступного етапу - приготування часникового масла. Для цього: часник, очищений від лушпиння дрібно порізати і розтопити на маленькому вогні разом із вершковим маслом. Часник повинен вийти золотистого кольору, але ні в якому разі не дати йому підгоріти. У розтоплене масло додати дрібно нарізану петрушку і чебрець. Потім все посолити, поперчити і перемішати.

04

Готову рибу викласти на тарілку і полити отриманним часниковим маслом. Прикрасити зеленню, або пряними травами, за бажанням.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Форель на пару з часниковим маслом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua