Риба в кунжуті - Image

Риба в кунжуті

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Що спільного, – запитаєте Ви, – між свіжою рибкою і натуральним йогуртом? Відповідь не здасться Вам очевидною, але повірте: ті смакові відчуття, які Ви отримаєте завдяки комбінації вищезазначених інгредієнтів, не тільки здивують, але й уб'ють наповал. Отже, Вашій увазі до неподобства смачна, оригінальна і просто гарна страва японської кухні – риба, смажена в кунжуті. Йогурт тут виступає маринадом, який робить філе ще м'якше і ніжніше. Він же сприяє рівномірному обволіканню панірувальною сумішшю кожного шматочка риби. Від цього рибка виходить ще більш апетитною, із золотистою хрусткою скоринкою. А кунжут надає приємний горіховий смак, що тільки додасть пікантності в страву.

Ingredients for the recipe

Bread Crumbs
99.99

Bread Crumbs

per 1 kg

Ingredients

Bread Crumbs

100 г

Sesame

15 г

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

560 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

15 мл

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200 градусів. Рибу (бажано філе) розрізати на порційні шматки. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

02

Змішати сухарі з кунжутом. Кожен шматочок риби вимочити у йогурті, а потім в панірувальній суміші. Розігріти на сковороді олію і обсмажити на ній рибу до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min