
Риба в кунжуті
Що спільного, – запитаєте Ви, – між свіжою рибкою і натуральним йогуртом? Відповідь не здасться Вам очевидною, але повірте: ті смакові відчуття, які Ви отримаєте завдяки комбінації вищезазначених інгредієнтів, не тільки здивують, але й уб'ють наповал. Отже, Вашій увазі до неподобства смачна, оригінальна і просто гарна страва японської кухні – риба, смажена в кунжуті. Йогурт тут виступає маринадом, який робить філе ще м'якше і ніжніше. Він же сприяє рівномірному обволіканню панірувальною сумішшю кожного шматочка риби. Від цього рибка виходить ще більш апетитною, із золотистою хрусткою скоринкою. А кунжут надає приємний горіховий смак, що тільки додасть пікантності в страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bread Crumbs
100 г
Sesame
15 г
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
560 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
15 мл
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200 градусів. Рибу (бажано філе) розрізати на порційні шматки. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
02
Змішати сухарі з кунжутом. Кожен шматочок риби вимочити у йогурті, а потім в панірувальній суміші. Розігріти на сковороді олію і обсмажити на ній рибу до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores