Ег-ног "Кавовий" - Image

Ег-ног "Кавовий"

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

За підозрілим словом «ег-ног» ховається смачний і дуже ароматний шотландський напій на основі сирих яєць, молока і пряних спецій, дальній «закордонний родич» нашого гоголь-моголя. У Європі та Америці він є важливим атрибутом різдвяного столу. Хоча, для того, щоб його приготувати, чекати свят зовсім не обов'язково. Отже, Вашій увазі кавовий ег-ног. Кавомани по достоїнству оцінять насичений смак і приємний аромат свіжозвареної кави з корицею. Не обійтися без одного важливого компонента, без якого ег-ног не буде таким зігріваючим – коньяку (або рому, бренді). Раніше цей напій був особливо популярний в аристократів, які могли собі дозволити пити дорогий алкоголь.

Ingredients for the recipe

Kava Zi Lvova Espresso Ground Coffee 9g
12.60 - 14.40

Kava Zi Lvova Espresso Ground Coffee 9g

9 g

Ingredients

Kava Zi Lvova Espresso Ground Coffee 9g

4 ч.л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст.л.

Frapin Cognac 40% 0.7l

30 г

Preparation steps

01

Зваріть 200 мл міцної кави.

02

Відділіть білки від жовтків (білки залиште, вони нам не знадобляться). Молоко нагрійте, щоб воно стало теплим, але не кипіло, і зніміть з вогню.

03

Жовтки ретельно розітріть з цукром. Потім, безперервно помішуючи, влийте до них гаряче молоко, гарячу каву, коньяк (у цьому рецепті можна також використовувати ром).

04

Розлийте отриманий напій у дві високі склянки, прикрасьте збитими вершками. Також можна посипати напій меленою кавою або корицею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min