Діп із бринзою - Image

Діп із бринзою

Number of servings: 8Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Діп - це досить густий соус, який роблять із сметани. Хоча існують деякі різновиди. Наприклад, рецепт нашого соусу із бринзи замість сметани. Головна відмінність цього соусу від інших у тому, що ним не поливають їжу, а навпаки, вмочують в соус. Тому він підходить для страв, які краще їсти руками, а не приладами. Це можуть бути чіпси, шматочки овочів, фрукти, м'ясо і морепродукти. Наш дип із бринзою найкраще підходить для сухарів або страв зі свинини або яловичини. Діп досить поширений в Америці та Китаї, хоча і починає з'являтися у нас. Домашній діп набагато смачніший, ніж той, який можна знайти в магазинах чи навіть у ресторані.

Ingredients

Бринза

150 г.

Йогурт натуральний

150 г.

Хрін

за смаком

Цукор

за смаком

Preparation steps

01

Порізати бринзу шматочками, скласти в блендер. Додати йогурт і хрін, все перетворити в однорідну масу.

02

Додати трохи цукру.

03

Подавати до столу з сухариками з бородінського хліба або овочами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min