Сирний пиріг з цукатами - Image

Сирний пиріг з цукатами

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Чи уявляли Ви коли-небудь собі, як повинен виглядати найсмачніший і вишуканий десерт у світі? Ось же він – неперевершений сирний пиріг з цукатами. Верх кулінарної досконалості. Ніжна сирна маса з солодкими цукатами, меленим мигдалем і ваніллю, запечена в духовці, набуває особливий, неповторний смак. Завдяки додаванню розпушувача (його можна замінити манною крупою) сирний пиріг набуває пористу, повітряну консистенцію. Всім відомо, що кращий сніданок для зростаючого організму – звичайно ж, кисломолочний сир. Але далеко не всі діти згодні їсти цей корисний продукт кожен день. Пропонована випічка – прекрасне рішення. Смачно, корисно, поживно. А головне – дитині сподобається.

Ingredients

Кисломолочний сир

400 г.

Борошно

150 г.

Розпушувач

5 г.

Яйце куряче

2 шт.

Цукати

200 г.

Мигдаль

20 г.

Цукор

40 г.

Ванілін

3 г.

Масло вершкове

20 г.

Пудра цукрова

30 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Білки відокремити від жовтків і збити в пишну піну. Сир протерти через сито, додати жовтки, сіль, ванілін і цукор. Збити отриману масу і просіяти в неї борошно з розпушувачем, перемішуючи. Додати цукати, мигдаль (подрібнений).

02

Додати в сирну суміш білки і дуже обережно перемішати. Духовку розігріти до 190°C. Форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти в неї сирну масу. Поставити форму в духовку і випікати близько 40 хвилин. Коли пиріг трохи охолоне, посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min

Сирний пиріг з цукатами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua