
Сирно-бананове печиво
Ваша дитина відмовляється їсти «противний», докучливий кисломолочний сир? Не біда, адже є прекрасний компроміс – приготувати з нього домашню випічку. Особливість пропонованих печенюшек – в додаванні бананів, завдяки яким звичайне сирне печиво перетворюється на дуже смачні, цікаві і ароматні ласощі, а головне – корисні і натуральні. Той факт, що всі діти просто обожнюють банани – незаперечний, а значить, приємний смак улюблених фруктів, представлених в такому оригінальному вигляді, вже точно приверне їхню увагу. Банани не тільки надають приємний, солодкуватий смак випічці, але і роблять її ніжною і повітряною. Ось таким простим, але ефективним способом можна нагодувати дитину корисним і смачним сніданком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
150 г.
Banana
120 г.
Oat Flakes
100 г.
Walnut
50 г.
Coconut Flakes
120 г.
Preparation steps
01
Банан очистити від шкірки. Сир з бананом подрібнити блендером до однорідного стану. Вівсяні пластівці подрібнити до стану борошна і додати до сирно-бананової масі. Всипати цукор і замішати тісто.
02
Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Обваляти печиво в кокосовій стружці, викласти на деко, поставити в духовку і випікати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores