
Крем-суп із гарбуза
Хочеться урізноманітнити домашнє меню і здивувати своїх близьких? Пропонуємо приготувати оксамитовий вершковий крем -суп з гарбуза. М'якість, ніжність і соковитість супчику додасть поєднання курячого бульйону, гарбуза і вершків, а негострий смак і специфічний аромат каррі в дуеті з мускатним горіхом привнесе родзинку і незвичайність. І на завершення кулінарного шедевра - чорний мелений перець і часник. Це надзвичайно смачна і поживна перша страва є справжнім джерелом вітамінів, мікро-і макроелементів. Дієтологи рекомендують вживати гарбуз при атеросклерозі, туберкульозі, хворобах серця і нирок, вагітним та особам з надмірною вагою. Готуйте і будьте здорові!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
800 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Eco Ground Nutmeg
1 щіпка
Leek
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Від цибулі-порею відрізати білу частину, дрібно нарізати. Змішати з порізаним часником і оливковою олією. Кілька хвилин прогріти в сотейнику на вогні.
02
Гарбуз очистити від насіння, зрізати шкірку і порізати кубиками. Скласти його в той же сотейник, поставити на маленький вогонь. Додати карі і мускатний горіх, перемішати.
03
Коли карі нагріється і почне випускати аромат, влити курячий бульйон. Додати сіль і перець. Варити суп до м'якості гарбуза.
04
Суп остудити, збити в блендері. Підігріти вершки і влити в суп-пюре. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores