Крем-суп із гарбуза - Image

Крем-суп із гарбуза

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хочеться урізноманітнити домашнє меню і здивувати своїх близьких? Пропонуємо приготувати оксамитовий вершковий крем -суп з гарбуза. М'якість, ніжність і соковитість супчику додасть поєднання курячого бульйону, гарбуза і вершків, а негострий смак і специфічний аромат каррі в дуеті з мускатним горіхом привнесе родзинку і незвичайність. І на завершення кулінарного шедевра - чорний мелений перець і часник. Це надзвичайно смачна і поживна перша страва є справжнім джерелом вітамінів, мікро-і макроелементів. Дієтологи рекомендують вживати гарбуз при атеросклерозі, туберкульозі, хворобах серця і нирок, вагітним та особам з надмірною вагою. Готуйте і будьте здорові!

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

800 г.

Food Studio Chicken Broth 500ml

500 мл.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Eco Ground Nutmeg

1 щіпка

Leek

1 шт.

Garlic

2 зубчики

Carmencita Curry 40g

1 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

4 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Від цибулі-порею відрізати білу частину, дрібно нарізати. Змішати з порізаним часником і оливковою олією. Кілька хвилин прогріти в сотейнику на вогні.

02

Гарбуз очистити від насіння, зрізати шкірку і порізати кубиками. Скласти його в той же сотейник, поставити на маленький вогонь. Додати карі і мускатний горіх, перемішати.

03

Коли карі нагріється і почне випускати аромат, влити курячий бульйон. Додати сіль і перець. Варити суп до м'якості гарбуза.

04

Суп остудити, збити в блендері. Підігріти вершки і влити в суп-пюре. Перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min