Кускус із креветками - Image

Кускус із креветками

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кускус - це не просто арабська страва. Так ще називається крупа, з якої, власне, і готують кускус. Ця страва магрібського або берберського походження, і була вона відомою ще в ХІІІ столітті в Північній Африці. Раніше кускус готували з проса. У наш час часто кускус готують із манної крупи, вона ще нагадує круглий рис. Але буває і з інших сортів круп. Кускус з креветками - це чудова і досить легка страва. Так як креветки самі по собі не жирні. А навпаки, дуже навіть корисні. Так як в них дуже багато різних вітамінів і мікроелементів. Така страва буде до речі на сніданок, обід і навіть вечерю. Вона досить проста і в той же час смачна і легка.

Ingredients for the recipe

Novus Portioned Wheat Couscous 4x100g
78.99

Novus Portioned Wheat Couscous 4x100g

400 g

Ingredients

Novus Portioned Wheat Couscous 4x100g

200 г.

Homemade Butter

100 г.

Defrosted Tiger Shrimp 16/20

10 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Yamchan Hot Chili Sauce 200g

за смаком

Preparation steps

01

Тигрові креветки очистити.

02

На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити очищені креветки протягом 5 хвилин.

03

Потім зняти сковороду з вогню, а креветки викласти на тарілку.

04

У миску висипати кускус і залити розтопленим вершковим маслом, що залишилося. Трохи додати окропу, посолити і поперчити, за смаком. Ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин настоюватися.

05

Розкласти кускус по тарілках, зверху викласти креветки і заправити гострим соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min