Холодна курка для сендвічей - Image

Холодна курка для сендвічей

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

З такою ароматною і ніжною курочкою навіть звичайний сендвіч стане царською закускою. Вся справа в пікантному соусі-марінаді і способі приготування. Завдяки соєвому соусу і рисовому оцту сухувате куряче філе перетворюється на соковите, м'яке м'ясо. Запікання курочки у фользі в духовій печі дозволяє сформувати хрустку рум'яну скориночку за рахунок додавання спецій. Для приготування сендвічів візьміть булочку або скибочку хліба (кому як подобається), зверху покладіть курячу грудку, намажте її крупнозернистою французькою або діжонською гірчицею (не переживайте, гостро не буде) і арахісовою пастою. А потім накрийте курку половинкою булочки або другим хлібним шматочком. При бажанні можете додати свіжий салатний лист.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

200 г.

Chong Soy Sauce 1l

20 мл.

Akura Rice Vinegar 200ml

10 мл.

Spice Dried Garlic Ground

3 г.

Spice Pepper Mix

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Кожне куряче філе розрізати на 2 частини. Злегка відбити.

02

Змішати соус і оцет. Філе посолити, посипати перцем. Замаринувати філе в соусі і залишити на 1 годину в холодильнику.

03

Духовку розігріти до 200°C. Філе покласти в конверт з фольги і запікати 30 хвилин. Потім відкрити конверт і запікати ще 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min