Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином - Image

Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Глінтвейн - це дуже старовинний напій. У глінтвейну дуже багата історія, що обросла масою легенд. І не дарма, адже, вважається, що виник глінтвейн за часів Стародавнього Риму. Глінтвейн - це прекрасний, гарячий алкогольний напій на основі вина, нагрітого до 70-80 градусів з цукром і прянощами. Сьогодні ми будемо готувати цей божественний давньоримський напій, але з новорічним присмаком. Готується новорічний глінтвейн зі спеціями і джином дуже просто і легко. Він відмінно зігріє вас у новорічну зимову холодну ніч. Повірте, після келиху такого неймовірно смачного напою вам буде і не холодно, і, до того ж, дуже весело.

Ingredients for the recipe

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
407.70 - 453.50

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

750 ml

Ingredients

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

750 мл.

ATA Demerara Brown Cane Sugar

60 г.

Badia Cinnamon Sticks 14.2g

1 палочка

Джин Gordon’s 37.5% 1л

60 мл.

Orange

1 шт.

Bay Leaf

1 шт.

Spice Nutmeg Ground

за смаком

Preparation steps

01

Апельсин розрізати навпіл, а кожну половину нарізати часточками.

02

У ковшику або сотейнику змішати вино, цукор, корицю, мускатний горіх, шматочки апельсина і лавровий лист.

03

Поставити ківш на повільний вогонь і нагрівати до тих пір, поки цукор не розчинитися.

04

Потім зняти з вогню і додати в ковш джин.

05

Після чого розлити по чашках і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min