Салат з китайської капусти з куркою і апельсинами - Image

Салат з китайської капусти з куркою і апельсинами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Кулінарні традиції національної кухні Китаю сягають корінням далеко в століття. Вважаючись однією з найдавніших в світі, вона удосконалювалася і розвивалася протягом довгих трьох тисяч років, дбайливо зберігаючи той цінний досвід, знання і таємниці, які дозволяють китайській їжі заслужено залишатися найкориснішою і смачною у світі. Пропонуємо поповнити вашу домашню скарбничку салатів свіжими ідеями. Легкий, дієтичний, але в теж час ситний і поживний китайський салатик підійде для сімейного обіду, а також прикрасить Ваш святковий стіл. Гармонійне поєднання відвареного курячого філе і цитрусів знайоме багатьом. Але варто додати до страви парочку нових компонентів – і вона заграє новими смаковими нотками.

Ingredients for the recipe

Napa Cabbage
79.99 - 119.00

Napa Cabbage

per 1 kg

Ingredients

Napa Cabbage

300 г.

Chicken Fillet

400 г.

Orange

200 г.

Garlic

10 г.

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

50 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Капусту помити, зняти верхні листки, нашаткувати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати майонез з часником.

02

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

03

Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min