Біфштекс з цибулею - Image

Біфштекс з цибулею

Number of servings: 2Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вже сама назва «біфштекс» (від англ. вeef - «яловичина»), говорить про те, що справжній біфштекс готується тільки з яловичини. Технологія правильного приготування починається з вибору якісного м'яса (у жодному разі не замороженого, тільки свіжого). Кращим вибором вважається те, що знаходиться з двох сторін від хребта філе, при цьому різати м'ясо треба не вздовж, а впоперек волокон. Виглядає і пахне страва приголомшливо. Готові біфштекси поливаються вершковим маслом і соком, в якому вони обсмажувалися. Подається дане блюдо на стіл підігріте. Чудовим доповненням до таких біфштексів стане смажена картопля, зелений салат або малосольні огірки.

Ingredients

Яловичина

500 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія рослинна

2 ст. л.

Preparation steps

01

Яловичу вирізку розрізати вздовж волокон на 4 шматки, які необхідно відбити до товщини 1,5-2 см.

02

У невеликій каструлі розігріти олію, покласти м'ясо. Готувати 2-3 хвилини на максимальній температурі, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини до готовності.

03

У сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю протягом 2 хвилин.

04

При подачі викласти м'ясо на тарілку, зверху покласти обсмажені кільця цибулі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Біфштекс з цибулею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua