
Перловка з овочами
Завдяки своєму унікальному хімічному складу перловка по праву може розраховувати на горде звання перлини серед усіх круп. І це не дивно, адже, назва перлової каші походить від слова "перл", тобто перлина. Раніше перлова каша була дворянською їжею. За цю прихильність дворян вона і отримала назву перлової. Це дуже корисна каша, яка містить марганець, бор, кобальт, йод, залізо, кальцій, цинк, стронцій, мідь і молібден, а також вітаміни групи В, вітамін А, Е, D. Але головним багатством перловки є фосфор, який у величезній кількості міститься в ній і відповідає він за діяльність мозку. Подавати нашу перловку з овочами потрібно в якості самостійної страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Barley Groats
170 г.
Fresh Green Asparagus 200g
1 шт.
Carrots
1 шт.
Bell Pepper
1/3 шт.
Packed Onion from 3kg
1/2 шт.
Iberica Garlic Cloves 100g
1 шт.
Squash
1/2 шт.
Kaiseki Soy Sauce 1l
20 г.
Sesame
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно перлову крупу промити та зварити, попередньо замочивши у воді на кілька годин. На сковорідці на оливковій олії обсмажити усі овочі (свіжу селеру, моркву, болгарський перець, цибулю, кабачок) порізані соломкою.
02
В середині смаження додати кілька столових ложок соєвого соуса. В кінці додати натертий часник, змішати з перловкою, трошки потушкувати.
03
Овочі повинні бути не перетушкованними, а скоріше припущеними. Подавати з зеленню та кунжутом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores