
Риба запечена з апельсином
До вашої уваги рецепт м'якою і ніжною риби під маринадом з апельсинового соку і майонезу. У даному випадку рекомендуємо брати рибу не жирних сортів (тріска, хек, мінтай, окунь, судак, камбала, щука або будь-яка інша на ваш смак). Маринад, зробить рибу дуже ніжною, не сухою і додасть оригінальний і пікантний цитрусовий смак і аромат. І на замітку: в цьому рецепті не будуть доречні спеції, адже вони не кращим чином будуть поєднуватися з апельсиновим соком, зате чудово підійдуть соуси до риби. Сміливо подавати страву можна з соусом тар-тар або соусом на основі маринаді, який залишився після запікання.
Ingredients
Риба
500 г
Апельсин
1 шт.
Сіль
за смаком
Майонез
50 г
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180 градусів. Рибу помити, нарізати на шматочки, додати сіль, перець і покласти в миску.
02
З апельсина вичавити сік. Додати в сік майонез, збити міксером, а потім залити маринадом рибу. Залишити маринуватися на 60 хвилин.
03
Форму для запікання застелити фольгою. Викласти на фольгу рибу і трохи маринаду. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores