Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи - Image

Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Для цього пирога вам не знадобиться багато зусиль або ж дорогих екзотичних фруктів. Але поєднання самих звичайних горіхів, яблук і кориці подарують вам райську насолоду, нагадають про смак літа у будь-яку пору року. Окрім простої насолоди смаком страви, горіх збагатить вас білком і поліпшить пам'ять. Саме завдяки горіху цей пиріг дуже хороший для юних школярів. Також всім відомо, наскільки корисне яблуко для нашого організму. Ми можемо прожити без ананасів і бананів, але от без яблука - ніяк. І пиріг з яблуками і волоськими горіхами по-прованськи ще один привід приготувати це смачне і корисне блюдо. А кориця наповнить ваш будинок вишуканим ароматом і романтичною атмосферою.

Ingredients

Яйце

2 шт.

Цукор коричневий

100 г

Ваніль

5 г

Розпушувач

5 г

Кориця мелена

5 г

Борошно пшеничне

100 г

Горіхи волоські

50 г

Яблука

330 г

Preparation steps

01

Яблука помити, очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Нарізати кубиками або скибочками. У цей час розігріти духовку до 180°C градусів.

02

Змастити вершковим маслом невелику форму. У мисці збити білки, ваніль, цукор, розпушувач і корицю. Потім додати просіяне борошно, горіхи і яблука.

03

Добре перемішати отримане тісто. Перекласти тісто в підготовану форму і випікати в духовці близько 30 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодити його, дістати з форми і нарізати на порційні шматочки. За бажанням можна присипати зверху цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Яблучний пиріг з волоськими горіхами по-прованськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua