Англійські скони з журавлиною - Image

Англійські скони з журавлиною

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Такими сконами добре снідати, оскільки вони досить поживні. Класичні скони мають круглу і пласку форму. Їх готують на сковороді і перед подачею розрізають на трикутники. Після того, як розпушувач став широко доступним, цю страву почали робити різноманітної форми, а також з різною начинкою. Тому скони, які готуються вдома, можуть бути дуже різними і унікальними: і круглими, і у формі трикутників або ж шестигранників.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Homemade Butter

100 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

4 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

120 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Dobryk Baking Powder

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати до однорідного стану борошно, розпушувач, цукор, сіль і масло.

02

Додати в миску до решти інгредієнтів йогурт і яйця. Перемішати.

03

Розморозити журавлину, подрібнити, додати в масу. Замісити тісто.

04

Тісто розкатати до товщини 2-3 сантиметрів і порізати трикутниками.

05

Деко застелити харчовим папером, змастити маслом, викласти тісто на папір так, аби трикутники не торкались один одного.

06

Випікати в розігрітій духовці до температури 180°C, протягом 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min