Салат із тунця і квасолі - Image

Салат із тунця і квасолі

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Іноді хочеться чогось незвичайного, легкого та смачного. Представляємо вам рецепт приготування салату із тунця і квасолі. На перший погляд може здатися, що даний склад салату не зовсім сумісний і здивувати ні чим не здатний. Але це не так. Адже, навіть із самих звичайних інгредієнтів можна зробити незвичайний і смачний салат. Квасоля і тунець, на перший погляд, здаються тут не зовсім сумісними, але саме вони дають той незвичайний і ні з чим не порівнянний смак. Найголовніше в кулінарії - це не боятися експериментів і тоді у вас вийде в підсумку така незвичайна і смачна страва, як наш салат. Можна красиво і акуратно прикрасити наш салат зеленню і ось наша мила страва готова до подачі на святковий стіл.

Ingredients

Тунець

1 банка

Квасоля

150 г.

Огірок

1 шт.

Яйця

2 шт.

Петрушка

за смаком

Лимон

1 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Квасолю залити холодною водою і залишити на ніч замочуватися.

02

Змінити воду для квасолі, поставити квасолю варитися. Варити протягом 1,5-2 години, до повної готовності. У самому кінці варіння посолити.

03

Відварити яйця. Огірок порізати дрібними кубиками.

04

Петрушку дрібно порізати.

05

У салатницю покласти шматочки тунця (рідину злити), трохи розім'яти виделкою.

06

До тунця додати огірок, квасолю і петрушку.

07

Полити соняшниковою олією і лимонним соком (2 ст. л.) Перемішати, при необхідності трохи посолити.

08

Зверху викласти часточки варених яєць.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат із тунця і квасолі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua