Парові ковбаски зі скумбрії - Image

Парові ковбаски зі скумбрії

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g
41.49

Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g

10 g

Ingredients

Akura Hondashi Fish Broth Seasoning 10g

50 мл.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

30 г.

Parsley 70g

за смаком

Salt Egypt

1 ч. л.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Mackerel

800 г.

Garlic

3 зубчика

Preparation steps

01

Скумбрію розморозити при кімнатній температурі, випатрати, видалити голови, ретельно промити зсередини і зняти шкіру. Гострим ножем уздовж хребта зрізати м'якоть і вийняти кістки. Цибулину і часточки часнику очистити.

02

Рибне філе разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку 2 рази.

03

Петрушку дрібно посікти.

04

У рибний фарш покласти розм'якшений маргарин, яйце, січену зелень, перець, сіль і влити бульйон.

05

Масу ретельно вимісити до однорідності і поставити в холодильник на 1 годину.

06

З фаршу скачати невеликі ковбаски і розкласти їх на решітці пароварки. Закрити кришкою і варити вироби протягом 1 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min