Консерви з риби - Image

Консерви з риби

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Чи знаєте Ви, що першовідкривачем цього різновиду заготовки став французький кухар Ніколя Франсуа Аппер близько двох століть тому. Саме він придумав чудовий метод тривалого зберігання продуктів – консервування. Зберігатися їжа в такому вигляді може місяцями, при цьому не втрачаючи своїх смакових якостей. Англійці з часом помістили консерви в бляшані банки. Ті самі, які ми щодня в достатку бачимо на полицях супермаркетів. І ось Вам прекрасна, а головне бюджетна альтернатива покупним рибним консервам з сумнівним складом. Піддаючись термічній обробці, свіжа тюлька перетворюється в ароматну, пряну і соковиту закуску, яка одним своїм виглядом викликає звірячий апетит.

Ingredients for the recipe

Kuhne Apple Vinegar 0.75l
115.90 - 159.50

Kuhne Apple Vinegar 0.75l

750 ml

Ingredients

Kuhne Apple Vinegar 0.75l

100 мл.

Akvulya Still Water 2l

100 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

100 мл.

Salt Egypt

1 ч. л.

Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g

3 гор.

Bay Leaf

1 шт.

Preparation steps

01

Рибу ретельно промити. Почистити луску, відрізати голову, вичистити нутрощі. Знову добре промити.

02

Рибу помістити у велику каструлю з товстим дном. Приготувати маринад. У мисці змішати однакову кількість оцту, води і рослинної олії. Посолити, додати декілька горошин чорного перцю. Перемішати.

03

Залити рибу маринадом. Поставити ємність на повільний вогонь. Накрити її кришкою. Тушкувати на маленькому вогні 60 хвилин. Потім перевернути рибу, змінивши шари. Продовжити тушкувати до повного випару рідини (за часом вийде 60 хвилин).

04

За 10 хвилин до повної готовності, покласти в рибу лавровий лист. Зняти з вогню. Дати остигнути. Рибку викласти на тарілочку, полити олією, що утворилася після тушкування.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min