Кабачки, фаршировані грибами - Image

Кабачки, фаршировані грибами

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

З кабачків готують величезну кількість страв, одне з них - кабачки, фаршировані грибами. Це ситне ароматне блюдо, готується дуже просто і швидко і прекрасно підходить для повсякденного меню. Варіантів начинки може бути нескінченна безліч. Це і м'ясний фарш, різні овочі, фарш з рисом і будь-яка інша начинка в залежності від ваших смакових уподобань. Кабачки, фаршировані грибами найсмачніше виходять в духовці, коли готуються на невеликому вогні. Блюдо просочується грибним ароматом, кабачки стають ніжними і соковитими.

Ingredients

Кабачки

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Гриби

150 г.

Помідори

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Почистити і порізати цибулину, обсмажити. Гриби промити, порізати і додати до цибулі. Посолити, поперчити. Помішуючи, готувати до випаровування рідини.

02

Кабачки розрізати уздовж навпіл і вирізати ножем внутрішню частину. Подрібнити її і додати до грибів. Готувати до випаровування соку від кабачків.

03

Начинити човники від кабачків, зверху викласти кружальця помідорів і відправити в духовку при 180°C на 40 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кабачки, фаршировані грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua