
Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель"
Запіканка з індичкою, броколі і картоплею під соусом "Бешамель" - дуже ніжне, соковите і ситне блюдо. Його можна по праву назвати не тільки смачним, але і корисним, якщо врахувати, які продукти в ньому використовуються для приготування. М'ясо індички в цілому ніжне і маложирне, але найбільш корисною вважається грудка. Саме цю частину філе рекомендується використовувати у складі цього рецепта. Замість індички можна використовувати куряче філе, замість броколі - кольорову або брюссельську капусту. Така запіканка зможе внести на ваш повсякденний стіл вишуканість і незвичність.
Ingredients
Філе індички
600 г.
Картопля
1 кг.
Броколі
400 г.
Молоко
1 л.
Вершкове масло
100 г.
Борошно
100 г.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю почистити, нарізати брусками. Індичку нарізати невеликими шматочками.
02
У форму для запікання викласти картоплю, м'ясо і броколі. Посолити, поперчити.
03
Приготувати соус. У розтоплене на сковороді масло додати борошно. Злегка обсмажити його, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.
04
Невеликими порціями вливати підігріте молоко, інтенсивно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. При постійному помішуванні варити до загустіння. Посолити за смаком.
05
У форму для запікання вилити приготований соус.
06
Запікати в духовці при температурі 180°С протягом 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores